top of page

Tero Puukko

Päävalmentaja, omistaja

Valmentajasta Yrittäjäksi

Tero on aina halunnut auttaa muita. Hänen intohimonsa ihmisten motivointiin ja uuden oppimiseen on tehnyt hänestä valmentajan ja yrittäjän.

"Kuuntelen ja olen läsnä. Näiden avulla kohtaan asiakkaiden kanssa erilaisia tilanteita ja haasteita. Työni lisäksi arkeni täyttyy lasten harrastuksista ja klassisista ruuhkavuosista."

Teron tausta on potkunyrkkeilyssä ja hän on harjoitellut monia muita kamppailu- ja itsepuolustuslajeja. Saliharjoittelu on kulkenut mukana vuodesta 1995, ja valmentajakokemusta löytyy 1990-luvun lopulta saakka.

"Training For Warriors -harjoitteluun tutustuin vuonna 2011. Martin Rooneyn motto, ”Jotta saat muut liekkeihin, on oltava itse tulessa,” on inspiroinut minua valtavasti. TFW ei ole vain treeniä, vaan kokonaisvaltainen elämäntapa."

TFW-harjoitukset ovat yhteisiä, mikä auttaa jokaista antamaan kaikkensa. Tule mukaan ja saat varmasti hyvän treenin. Meillä ei olla ryppyotsaisia, vaikka treenataankin tosissaan. Jokainen saa sopivan vastuksen valmentajan avulla, ja eri tasoiset harjoittelijat voivat oppia toisiltaan. Lose fat, build muscle, feel good!

Teron tarina ja omistautuminen valmentamiseen tekevät hänestä täydellisen valinnan kaikille, jotka etsivät motivoivaa ja kokonaisvaltaista treenikokemusta. Liity Teron, TFW Vantaan sekä TFW Konalan yhteisöön ja koe, miten saavutat parhaat tulokset ja nautit matkasta!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

KOULUTUKSET Liikunnanohjaaja (AMK) TFW Level 1 -ohjaajakoulutus TFW Coaching Greatness Spartan PT Voimavalmentaja, Spartan Academy Mobility -ohjaajakoulutus, Spartan Academy Kamppailulajien VOK 1. ja 2. taso, (Pajulahti) Fighter Training -ohjaajakoulutus, Spartan Academy Potkunyrkkeily, 1. kuy Useita erilaisia kamppailu-, itsepuolustus- ja toiminnallisen harjoittelun seminaaria ja leiriä

PUP07811.jpg
bottom of page