top of page
alkuhyppyjä.jpeg

Tervetuloa TFW Konalaan

TFW Konala on perustettu intohimosta liikuntaan ja yhteisöllisyyteen. TFW, eli Training For Warriors, sai alkunsa maailmanlaajuisena harjoittelufilosofiana, jonka kehitti huippuvalmentaja Martin Rooney. Filosofian ytimessä on ajatus siitä, että jokainen meistä voi olla oman elämänsä soturi, kunhan saamme oikeanlaista ohjausta, tukea ja motivaatiota.

TFW Konala avasi ovensa tarjotakseen suomalaisille kuntoilijoille mahdollisuuden kokea tämän ainutlaatuisen metodin voima. Meillä keskitytään sekä fyysisten että henkisten voimavarojen kehittämiseen.

TFW-menetelmä yhdistää tehokkaasti voima- ja kestävyysharjoittelun, liikkuvuuden, ravitsemuksen sekä mentaalisen valmennuksen. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa on auttanut tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa saavuttamaan parempia tuloksia ja parantamaan elämänlaatuaan.

TFW Konalassa panostamme yhteisöllisyyteen ja kannustavaan ilmapiiriin. Meille on tärkeää, että jokainen jäsen tuntee olevansa osa suurta perhettä, jossa tuetaan ja inspiroidaan toinen toistaan. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut treenaaja, löydät meiltä monipuoliset harjoitukset ja ammattitaitoisen valmennuksen, jotka auttavat sinua saavuttamaan omat tavoitteesi.

Tule mukaan ja koe itse, miksi niin monet ovat valinneet TFW Konalan omaksi treenipaikakseen. Yhdessä voimme saavuttaa enemmän ja ylittää kaikki odotukset!

Konala logo musta.png

TFW KONALA

0504326649

Hankasuontie 5, 00390 Helsinki

Asiakkaamme kertovat

Sami testimonial.jpg

"Salitreenien alettua koin hämmästyttäviä asioita. Kun treeniä oli mennyt jonkin aikaa ja tuli tunne että nyt en enää jaksa, niin valmentajan ja treenikaverin kannustus oli niin voimakasta, että sitä huomaakin jaksavansa itseasiassa helposti paljon enemmän. Parin kannustuksella ja valmentajan uskolla sinuun on valtava vaikutus ja se oli minulle valtava opetus, kuinka tärkeää on hyvä ja terve treeniympäristö.

Lisäksi uusi kokemus minulle oli se, kun tein liian painavilla painoilla tai muuten väärin, niin ei mennyt kuin hetki, että valmentaja käski minua pienentämään painoja jotta liikkeet saadaan menemään oikein. Tajusin, että minusta oikeasti välitetään eikä haluta että rikon itseni. Toisaalta on myös ollut hetkiä, kun valmentaja huomaa että painot ovat liian kevyitä ja tulee komento lisätä painoja. Tälläistä en ole koskaan kokenut ja se kertoo valmentajien ammattitaidoista ja auttaa sinua ottamaan itsestäsi kaiken irti."

Sami

bottom of page