top of page

Linda Puukko

Päävalmentaja, omistaja

Huippuvalmentaja, joka inspiroi ja vaatii parasta

Linda on intohimoinen liikunnan ammattilainen, joka on kulkenut pitkän matkan tanssista kamppailulajien maailmaan. Noin 20 vuotta sitten kamppailulajit veivät Lindan mukanaan, ja hän on sittemmin syventynyt Defendoon, Krav Magaan, potkunyrkkeilyyn ja Kyusho Jitsu tuiteen.

Linda teki historiaa suorittamalla ensimmäisenä naisena maailmassa vaativan mustan vyön kokeen Defendossa.

Vuonna 2008 Linda aloitti valmennusuransa Järvenpään Kehäkarhuissa, tuoden toiminnallisen harjoittelun ja kahvakuulan seuran lajivalikoimaan. Kymmenen vuoden ajan hän toimi lajivastaavana, vastaten ohjelmoinnista, valmentajien koulutuksista ja lajin kehittämisestä.

 

 

Vuonna 2011 Linda suoritti ensimmäisen Suomessa pidetyn TFW-Level 1 -koulutuksen ja on siitä lähtien omistautunut TFW-systeemin mukaiselle harjoittelulle ja elämäntavalle. Nykyään hän keskittyy täysin TFW-systeemin mukaiseen harjoitteluun ja on yksi maailman kokeneimmista TFW-valmentajista.

Valmentajana Linda on vaativa, mutta empaattinen. Hän asettaa korkeat standardit sekä itselleen että valmennettavilleen, uskoen, että jokainen pystyy saavuttamaan parhaansa oikeanlaisella ohjauksella ja tuella. Lindan valmennustyyli on inspiroiva ja kannustava; hän ei pelkästään ohjaa, vaan toimii itse esimerkkinä muille. Hän ymmärtää valmennettaviensa yksilölliset tarpeet ja motivoi heitä ylittämään itsensä, samalla osoittaen ymmärrystä ja empatiaa heidän matkallaan.

KOULUTUKSET Liikunnanohjaaja, YAMK (Opinnot käynnissä) TFW Level 1 -ohjaajakoulutus TFW Level 2 -ohjaajakoulutus Voimavalmentaja Personal Trainer – Toiminnallinen harjoittelu Performance Coach – Speed & Agility Mobility-ohjaajakoulutus Coaching Greatness, Martin Rooney VOK 1. tason ohjaajakoulutus Käsilläseisonta ja kehonpainoharjoittelu - ohjaajakoulutus Bodyweight – Kehonpainoharjoittelun ohjaajakoulutus Toiminnallisen harjoittelun ohjaajakoulutus Barbell ohjaajajakoulutus Fighter training -ohjaajakoulutus Kahvakuulaohjaajakoulutus Level 1 Kahvakuulaohjaajakoulutus Level 2 Defendo RED Blackbelt S.T.A.R. Defendo ohjaajakoulutus Defendo Combat Tech ohjaajakoulutus Defendo Hard Target – ohjaajakoulutus Krav Maga - ohjaajakoulutus ValoOpe – Valmentaja opettaja koulutus Ammatillisen opettajan pätevyys Kauppatieteiden maisteri KTM Tradenomi Useita erilaisia kamppailu-, itsepuolustus- ja toiminnallisen harjoittelun seminaaria ja leiriä

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Linda profiilikuva.jpg
bottom of page