top of page
WARRIOR START 
MATKASI MUUTOKSEEN ALKAA

Haluatko energiaa päiviisi? Kaipaako kehosi koostumus muutosta? Oletko etsinyt jo pitkään sopivaa liikuntamuotoa, mutta mikään ei oikein kolahda? Tuntuuko siltä, että aika ei riitä liikkumiseen, on käynnistysvaikeuksia? Onko omasta liikkumisestasi jo aikaa?

TFW Warrior Start kurssilta saat vastauksen näihin haasteisiin.

WARRIOR START 
8 VIIKON KURSSIN AIKANA
TOTEUTUU LUPAUKSEMME:


BUILD MUSCLE - LOSE FAT - FEEL GOOD

LÖYDÄ UUSI ENERGISEMPI MINÄ

"It´s time to bring out the Warrior Within"
Martin Rooney

x-hypyt.jpeg

Mitä Warrior Start -kurssi sisältää 

Tehokasta harjoittelua

Kurssi opettaa sinulle TFW-metodin perusteet ja antaa mahdollisuuden kokeilla monipuolisia harjoituksia, jotka yhdistävät voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun. Tunnit on suunniteltu siten, että ne ovat sekä haastavia että innostavia, pitäen motivaation korkealla.

Henkilökohtaiset tulokset

Kurssin aikana saat yksilöllistä ohjausta, kuinka voit saavuttaa henkilökohtaiset tavoitteesi. Haluatpa sitten vähentää rasvaa, lisätä lihasta, nostaa energiatasoasi tai käynnistää liikuntaharrastuksen, pystyt tekemään kurssista itsellesi juuri sopivan sinun tavoitteidesi suhteen.

TFW Kulttuuri

TFW-kulttuuri on ainutlaatuinen sekoitus yhteisöllisyyttä, kannustusta ja tavoitteellisuutta. Meidän filosofiamme perustuu siihen, että jokainen treenikerta on mahdollisuus kasvaa sekä fyysisesti että henkisesti. TFW-perheessä jokainen jäsen tukee ja inspiroi toisiaan, luoden ympäristön, jossa jokainen voi ylittää omat rajansa ja saavuttaa tavoitteensa.

Ammattitaitoinen valmennus

Koulutetut ja kokeneet valmentajamme tukevat ja ohjaavat sinua jokaisessa vaiheessa. He varmistavat, että harjoittelet turvallisesti ja tehokkaasti, auttaen sinua kehittämään oikeat suoritustekniikat ja henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman.

Linda profiilikuva.jpg

Ketä tapaat kurssilla?

TFW Konalan omistajat Linda ja Tero Puukko ovat valmentaneet jo tuhansia TFW-taistelijoita parempaan elämään kuluneen 13 vuoden aikana. Pariskunnan tavoitteena on antaa mahdollisimman monelle suomalaiselle mahdollisimman pitkä ja toimintakykyinen elinkaari. TFW-systeemi mahdollistaa tämän vision toteuttamisen ja moni aiemmin liikkumaton on löytänyt itsensä tekemässä asioita, joihin ei olisi aikaisemmin uskonut pystyvänsä. 
#tfw4life
PUP07811_edited.jpg
bottom of page